Hår1 blir ny Digmi-partner

Hår1 blir ny Digmi-partner

Hår1 blir ny Digmi-partner

2022-11-23

Si hei til Hår1 – Norges største bransjekjede for frisører og vår nye samarbeidspartner. Sammen deler vi visjonen om å forenkle hver frisør sin hverdag, gi salongkunder et nytt nivå av service og minske papirforbruket i bransjen gjennom å erstatte papirmagasin med digitalt abonnement.

For cirka et år siden lanserte vi Digmi i Sverige og i dag har vi over 100 tilsluttede frisørsalonger rundt om i landet. Siden i fjor vår har utvalgte salonger i Norge testet Digmi, både kjeder og mindre salonger, og gjennom sommeren ble Hår1kjeden interessert i vårt produkt. Det nye samarbeidet blir vårt første steg inn på det norske markedet.

At Hår1 tok oss inn som leverandør er så klart en stor milepæl for oss. Foruten å være en stor samlingsplass for frisørsalonger gav det oss en bekreftelse på at vi gjør noe riktig. Nå ser vi virkelig frem til å treffe og prate med alle deres 500 medlemssalonger, sier Joel Lagerkvist, CEO på Digmi.

Vi er så glade for vårt nye samarbeide og ser virkelig frem til å skape merverdi for frisørsalonger i Norge. Stor takk til Paul Redisch Thorsen på Hår1 som tror på oss og vil bidra til en mere holdbar og digital bransje. Takk også til vår første norske kunde, Salong Hilde i Porsgrunn, som vågde å satse på Digmi.