Nytt samarbeid mellom Digmi og Worldline effektiviserer og sikrer betaling i frisørbransjen

Nytt samarbeid mellom Digmi og Worldline effektiviserer og sikrer betaling i frisørbransjen

Nytt samarbeid mellom Digmi og Worldline effektiviserer og sikrer betaling i frisørbransjen

2024-06-04

Digmi, en ledende leverandør av digitale løsninger for frisørsalonger, kunngjør i dag oppstarten av et viktig partnerskap med Worldline, en av verdens ledende leverandører av digitale betalinger. Dette partnerskapet markerer en viktig milepæl i Digmis søken etter å tilby innovative løsninger for frisørsalonger og styrke deres fremtid.

I et forsøk på å tilby Digmi til alle verdens frisørsalonger, har de nå inngått et samarbeid med det veletablerte selskapet Worldline. En av Europas ledende leverandører av sikre betalinger er nå en del av teknologiselskapet Digmis tilbud, noe som betyr at de sammen nå kan effektivisere og sikre betalinger i frisørbransjen.

Bambora er en global aktør med lokal tilstedeværelse, da de er til stede i mer enn 50 land og tilbyr robuste og sikre betalingsløsninger. Bambora driver fremtidens digitale økosystem og har mer enn 18 000 ansatte over hele verden, noe som betyr at Digmi raskt og effektivt kan åpne mange nye markeder og ønske nye kunder velkommen i høyt tempo.

De siste årene har Digmi i Småland utviklet den nye og moderne plattformen for frisørsalonger og bidrar ikke bare til å effektivisere salongene, men også til å gi salongenes kunder en bedre opplevelse.

Digmi styrker sin posisjon som en ledende aktør i bransjen

Gjennom samarbeidet får alle Digmis kunder nå tilbud om å ta imot betalinger direkte fra sine enheter, noe som betyr en betydelig forbedring fra tradisjonelle betalingsterminaler. Med Bambora som kortinnløsningspartner kan Digmi garantere en sikker og pålitelig betalingsinfrastruktur for frisørsalonger, noe som er avgjørende for deres daglige drift og fremtidige vekst.

Gjennom partnerskapet styrker Digmi også sin posisjon som en ledende aktør i bransjen og åpner for nye muligheter for vekst og innovasjon.

“Vi er svært glade og stolte over å samarbeide med Bambora. Sammen tar vi et stort skritt fremover mot å forme fremtidens salonger.” – Joel Lagerkvist CEO, Digmi.

Samarbeidet starter umiddelbart, og kundene vil kunne bruke tjenestene om kort tid.

– Digmis engasjement for å skape innovative løsninger for frisørsalonger gjenspeiler vårt eget fokus på å levere pålitelige og fremtidssikre betalingsløsninger. Vi ser frem til å drive bransjen fremover sammen.” – Marcus Von Sydow, Nordic Partner Development Manager Worldline.

For mer informasjon:
Joel Lagerkvist, VD Digmi, joel@digmi.se;
Om Digmi: Digmi er et innovativt teknologiselskap fra Småland, som opererer nasjonalt så vel som internasjonalt, innen skjønnhets- og hårpleiebransjen.