En digital tjeneste som skapt for din salong

Digmis nettbrett er skapt for å forenkle din hverdag og gi dine kunder en enda mere luksuriøs opplevelse.

Slik funker Digmi

Når du blir kunde hos Digmi inngår et digitalt abonnement samt en link til din bestillingsside direkte på nettbrettet. Du kan også legge til produkttilbud, tilleggsbehandlinger og egne apper og tjenester.

I nettbrettet er det to forskjellige nivåer, et for kunden og et for deg og dine kollegaer. Her kommer du rett på dine favorittverktøy i arbeidet, du kan lese e-post og se kommende bestillinger.

Stort utvalg av magasiner

Få tilgang til Readlys brede utvalg med over 7000 magasiner og aviser i dagens opplag. Slipp håndtering av papirmagasiner og tilby en mere moderne og klimasmart måte å lese magasiner på.

Brukervennlighet

Digmi kommer med to brukernivåer – ett for kunden og et for frisørsalongen. Velg hva du ønsker å vise til dine kunder, samtidig som du kan anvende dine favorittverktøy for å lese epost, sjekke kalenderen og legge ut innlegg på sosiale medier.

Alt på ett sted

Med Digmi kan du håndtere bestilling direkte på nettbrettet og sikre at kunden alltid booker sin neste time innen hun forlater Salongen. Du kan slik sikre et jevnt belegg og kunden får en ennå mere luksuriøs opplevelse. Det er også mulig å legge til betaling, tilleggstjenester eller produkter.

Lett å komme i gang

Det er enkelt å bli en digital salong med Digmi. Du og dine kunder kan anvende nettbrettet straks det er mottatt, det trengs kun å bli koblet opp mot et wifi. Alt du trenger å gjøre er å bestemme hvilke tjenester og innstillinger du ønsker, så fikser vi det.

Vil du prøve Digmi? Prøv to nettbrett i tre måneder for kr 500,- i måneden + startavgift. Digmi står for frakt og retur, og det finnes ingen bindingstid. Fyll ut vårt formular, så sender vi nettbrettene til deg.