Digmi – en støtte for ledelse!

Digmi – en støtte for ledelse!

Digmi – en støtte for ledelse!

2024-04-02

Som leder for en eller flere frisører, må du spre informasjon og holde den oppdatert. For deg som er ansvarlig for flere salonger og mange medarbeidere, er oppgaven enda større, og det er mye arbeid hvis du mangler riktig verktøy.

For de hvis ansatte bruker datamaskiner hver dag, er det kanskje ikke en utfordring å nå ut, men frisører jobber som kjent med andre verktøy! Digmi kan inneholde alt dere trenger og er en god løsning!

Digitale møter – Når du vil nå dine medarbeidere på ulike steder, kan digitale møter være en praktisk måte. På plattformen fra Digmi blir det en mye bedre opplevelse enn på mobilens lille skjerm. Velg Teams, Zoom eller noe annet. Nå vet du at alle har appen installert, og at dere derfor kan komme i gang til avtalt tid!

Informasjon og rutiner – På plattformen fra Digmi selvfølgelig! Innhold som våre kunder sprer via våre plattformer inkluderer renholdsplaner, alarminstruksjoner, rutiner for brann, ran og ulykke – og mye mer. Med Digmi vet du at alle har den siste versjonen og finner den lett!

Vil du legge til mer informasjon på plattformene fra Digmi? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!