Digmi skalerer opp partnerskapet med Softpay

Digmi skalerer opp partnerskapet med Softpay

Digmi skalerer opp partnerskapet med Softpay

2024-05-29

Den ledende leverandøren av digitale løsninger for frisørsalonger, Digmi, annonserte i dag et strategisk partnerskap med Softpay, en toppmoderne leverandør av SoftPOS-løsninger. Partnerskapet markerer enda et skritt i Digmis bestrebelser på å tilby en enda bedre løsning for frisørsalonger over hele verden.

Det Jönköping-baserte teknologiselskapet Digmi revolusjonerer frisørbransjen med sine digitale løsninger, som har som mål å effektivisere og øke sikkerheten til frisørene og deres salonger.

For å forenkle og sikre betalinger for bransjen, inngikk selskapet et samarbeid med den innovative Tap-to-Pay-løsningen Softpay , som gjør enhver mobilenhet til en betalingsterminal.

– Partnerskapet er et utrolig viktig steg for oss i vår vekstreise, men fremfor alt viktig for hverdagen til alle våre kunder, sier Joel Lagerkvist, administrerende direktør i Digmi, og fortsetter: Vi er glade for å samarbeide med et selskap som deler vår visjon om å gjøre hverdagen jevnere og mer moderne for de tusenvis av salonger vi snart håper å koble til vår unike plattform.

Gjennom samarbeidet med Softpay kan Digmi nå tilby sine kunder en enkel og sikker betalingsløsning direkte fra deres enheter. Softpay er smidig integrert i Digmis plattform og gir mulighet for operasjonell sikkerhet og internasjonal vekst. Med integrasjoner til de fleste anerkjente leverandører kan Digmi tilby flere ulike betalingsløsninger til sine kunder på en stabil og effektiv måte.

– Ved å integrere vår Tap-to-Pay-løsning med Digmis plattform, streber vi etter å tilby trygge og effektive betalingsopplevelser for frisørsalonger. Dette samarbeidet er i tråd med vårt mål om å forenkle betalinger og forbedre driftssikkerheten for virksomheter, sier Pontus Jigemark, Head of European Partnerships i Softpay.

Om Digmi

Digmi er et innovativt teknologiselskap fra Småland som opererer nasjonalt og internasjonalt innen skjønnhets- og hårpleiebransjen.

For mer informasjon, kontakt Joel Lagerkvist, administrerende direktør i Digmi, joel@digmi.se.

Link til Softpay: https://softpay.io/digmi-enters-partnership-with-softpay-to-scale-up/