IKEA-selskap støtter digitalisering i frisørbransjen

IKEA-selskap støtter digitalisering i frisørbransjen

IKEA-selskap støtter digitalisering i frisørbransjen

2024-04-25

Entreprenørinvest styrker Digmi’s fremtid

Vi er glade og stolte over å kunngjøre at Digmi nå har Entreprenørinvest som en av våre investorer. Deres støtte og engasjement er en nøkkelfaktor som vil forme vår fremtid og akselerere vår vekstreise.

Entreprenørinvest, som er en del av Ikea-sfæren, deler vår visjon om å digitalisere og fornye den tradisjonelle skjønnhetsbransjen. Deres investering og partnerskap er en tydelig anerkjennelse av vårt potensial og vår evne til å gjøre en reel forskjell i bransjen.

Vi ser frem til å arbeide tett med Entreprenørinvest for å fortsette å utvikle og forbedre våre produkter og tjenester. Deres erfaring og ressurser vil være uvurderlige for oss når vi fortsetter å drive innovasjon og skape verdi for våre kunder og brukere.

Takket være støtten fra Entreprenørinvest befinner vi oss nå i en spennende vekstfase. Vi er klare til å ta det neste steget og utvide vår tilstedeværelse på det europeiske markedet, med målet om å fortsette å revolusjonere og fornye skjønnhetsbransjen.

Vi ønsker også å takke våre eksisterende og fremtidige kunder for deres fortsatte støtte og tillit. Sammen med Entreprenørinvest ser vi frem til å fortsette vår reise mot å skape en mer innovativ, bærekraftig og kundeorientert skjønnhetsbransje.

For mer informasjon om vårt partnerskap med Entreprenørinvest og vår fortsatte reise, kontakt Tobias Lindberg, majoritetseier og IR-ansvarlig, på tobias@linstar.se.

Om Digmi: Digmi er et innovativt teknologiselskap fra Småland, med en nasjonal og internasjonal tilstedeværelse innen skjønnhets- og hårpleiebransjen.

Lenke til artikkelen: https://news.cision.com/se/digmi/r/ikea-bolag-hjalper-frisorbranschen-att-digitaliseras,c3967759