Jon Berglund, ny administrerende direktør i Digmi

Jon Berglund, ny administrerende direktør i Digmi

Jon Berglund, ny administrerende direktør i Digmi

2024-05-24

Jon Berglund ny administrerende direktør i teknologiselskapet Digmi

Digmi, det innovative teknologiselskapet kjent for å revolusjonere skjønnhets- og hårpleieindustrien, kunngjorde i dag utnevnelsen av Jon Berglund som ny administrerende direktør. Berglund, med over 15 års erfaring i ledende stillinger i teknologi- og gründerbransjen, og grunnlegger av Yaytrade, tar roret for å lede selskapet inn i en ny æra med internasjonal vekst og innovasjon.

“Vi er veldig glade for å ønske Jon Berglund velkommen som ny administrerende direktør i Digmi,” sier Tobias Lindberg, selskapets grunnlegger. “Med sin solide erfaring og lidenskap for teknologi og innovasjon, er vi sikre på at Jon vil være en uvurderlig ressurs for teamet vårt og bransjen.”

Jon Berglund har en imponerende merittliste som inkluderer flere fremtredende roller i teknologisektoren. Han var blant annet grunnleggeren av Yaytrade hvor han var med på å ta selskapet til en børsnotering.

Hans ekspertise innen strategisk planlegging, ledelse og forretningsutvikling forventes å styrke Digmis posisjon som en ledende aktør i bransjen.

I sin nye rolle vil Jon fokusere på å sikre sterk vekst, drive selskapets strategiske planlegging og forretningsstrategier, og styrke selskapets posisjon i markedet.

“Det er en ære å lede Digmi i neste fase,” sier Jon. “Jeg ser frem til å jobbe med det dedikerte teamet for å fortsette å bygge videre på selskapets suksess og drive innovasjon og digitalisere skjønnhets- og hårpleieindustrien.”

Om Digmi:
Digmi er et teknologiselskap med base i Småland, Sverige, som spesialiserer seg på å tilby digitale løsninger for skjønnhets- og hårpleieindustrien. Med fokus på innovasjon, kvalitet og brukervennlighet streber selskapet etter å skape enestående opplevelser for både frisørsalonger og deres kunder.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Tobias Lindberg, majoritetseier og IR-sjef
E-post: tobias@linstar.se

Link til artikkelen: https://news.cision.com/se/digmi/r/jon-berglund-ny-vd-for-techbolaget-digmi,c3986899