Pressrelease: Ny administrerende direktør for tech-selskapet Digmi

Pressrelease: Ny administrerende direktør for tech-selskapet Digmi

Pressrelease: Ny administrerende direktør for tech-selskapet Digmi

2024-03-26

Tech-selskapet Digmi akselererer for å revolusjonere frisørbransjen internasjonalt. Etter 3 år med utvikling og kundeanskaffelse i Norden, søker nå det svenske selskapet en ny administrerende direktør.

I begynnelsen av pandemien grunnla seriegründeren Tobias Lindberg Digmi. Den 52 år gamle gründeren ønsket å hjelpe frisører og deres salonger med administrasjon, service og kostnadsbesparelser.

-Jeg lette etter en drivende person som kunne lede selskapet i oppstartfasen, og som kunne arbeide strukturert med og for frisørbransjen for å hjelpe dem med effektivisering og digitalisering, forteller Tobias, som er majoritetseier og fortsetter; Jeg møtte Joel, og vi klikket med en gang.

I løpet av 3 år har selskapet fått over 150 kunder i Norden og utviklet en unik SaaS-tjeneste som gjør stor forskjell for frisørbransjen.

Digmi har de siste seks månedene jobbet med sin 2.0 av den digitale tjenesten. Selskapet har utviklet med og for kundene og har fått gjennomgående stående applaus.

Digmi er klar for storstilt internasjonalisering

Selskapet er nå klart for neste fase der kundeanskaffelse nasjonalt og internasjonalt er fokus. Av denne grunn søker Digmi nå en etterfølger til Joel Lagerkvist, som har ledet Digmi suksessfullt de siste 3 årene.

Man søker en som kan skalere opp samtidig som man fortsetter å opprettholde høy kundelojalitet og service.

-Joel har vært fantastisk for Digmi. Han er medeier og vil fortsatt være engasjert i og for selskapet, noe jeg er takknemlig for. Det er ikke noe stort problem at vi på dette stadiet søker en ny administrerende direktør, dette har vi snakket om jevnlig, forteller Tobias og fortsetter; Vi søker en engasjert, drivende og lidenskapelig administrerende direktør med stor erfaring innen SaaS og tech og som har hjertet på rett sted, sier Tobias.

Selskapet hadde en vurdering på 75 millioner ved den siste kapitalinnhentingsrunden og har kjente medeiere.

-Digmi er et fantastisk selskap. Vi har fantastisk dyktige kolleger og en unik og verdifull tjeneste. Jeg elsker kundene og elsker å gjøre en forskjell for dem, sier Joel med et glimt i øyet og fortsetter: Når vi nå står overfor neste fase, trengs det en annen type lederskap og kompetanse. Det er rett og slett riktig tidspunkt nå, og jeg ønsker vår nye administrerende direktør velkommen med stor entusiasme og glede.

Kontaktperson: Tobias Lindberg, majoritetseier og IR-ansvarlig tobias@linstar.se

Om Digmi: Digmi er et innovativt techselskap fra Småland i Sverige, som opererer nasjonalt så vel som internasjonalt, innen skjønnhets- og hårpleiebransjen.