Pressrelease: Smålandsk SaaS-selskap overtegnet ved en vurdering på 75 millioner

Pressrelease: Smålandsk SaaS-selskap overtegnet ved en vurdering på 75 millioner

Pressrelease: Smålandsk SaaS-selskap overtegnet ved en vurdering på 75 millioner

2024-03-25

Da pandemien brøt ut i 2021, oppfant den multientreprenøren Tobias Lindberg tech-selskapet Digmi. Det var mens han ventet på sin klippetid i en lokal frisørsalong at ideen ble født.

Han bestemte seg for å revolusjonere skjønnhetsbransjen. Han ønsket å forandre og forbedre. Ikke bare for frisøren og salongen, men også for alle dens kunder. Drømmen var å utvikle noe som ville effektivisere og gjøre hverdagen enklere for alle frisører.

Frisører elsker å klippe, farge og skape, og ta vare på kundene sine. Generelt sett ønsker de ikke å holde på med administrasjon og teknologi, forteller grunnleggeren Tobias.

Tre år etter lanseringen har selskapet både avtaler med ledende skjønnhetsmerker og mange hundre kunder innen frisør- og skjønnhetsbransjen i både Sverige og Norge.

Det som har skjedd det siste året, kunne vi aldri ha drømt om da vi startet, sier Tobias.

Digmi 2.0 vil nå bli lansert, noe som betyr at kundene ikke bare kan lese valgfrie magasiner hos frisøren sin, men også bestille nye tider, kjøpe produkter som er tilgjengelige i butikken, men også betale for alt. Direkte i frisørstolen.

Frisørsalongens tradisjonelle kasse kan nå bli en saga blott, samtidig som gjestenes opplevelse økes og effektiviteten øker drastisk på flere måter.

Sammen med våre kunder gjennomførte vi pilotprosjekter med mange nye funksjoner i løpet av 2023, som vi nå vil lansere. Alle som deltok i piloten, har sett stor verdi og resultater av tjenesten og har meldt seg på for den kommende lanseringen.

Selskapet leverer en SaaS-tjeneste som både frittstående og store kjeder kan abonnere på. Utvalget inkluderer digitale plater og unik programvare som gjør at ingen frisører lenger trenger å bekymre seg for at systemet deres er nede eller at ting ikke fungerer.

Våre kunder sier at de betaler en brøkdel av det de tidligere har betalt, samtidig som de får tjenester som alltid fungerer og tilbud som gjør at alle kundene deres får en enda bedre opplevelse under besøket, forteller Joel, som fortsetter; frisørene kan også enkelt oppdatere kundeprofilene direkte på platen, og leverandørene våre kan gi kundene tilbud.

Digmi har nettopp avsluttet en kapitalrunde som ble overtegnet ved en vurdering på 75 millioner.

Vi er glade for at våre eksisterende så vel som nye investorer har stor tillit til selskapet og dets nasjonale så vel som internasjonale ekspansjon, avslutter Tobias, som sier at den nytilkomne kapitalen skal brukes til fortsatt sterk vekst.

Joel Lagerkvist, Administrerende direktør i Digmi, joel@digmi.se; +46 101 821 032

Tobias Lindberg, Grunnlegger og majoritetseier i Digmi, tobias@linstar.se

Om Digmi: Digmi er et innovativt techselskap fra Småland i Sverige, som opererer nasjonalt så vel som internasjonalt, innen skjønnhets- og hårpleiebransjen.